Promo Jumbo City eerste Constantijn Huygenstraat Amsterdam

12-10-2019

Op 12 oktober waren we op zaterdag aanwezig met de promo/proeverij Dim sum Point bij Jumbo City eerste Constantijn Huygenstraat in Amsterdam

Gelukkig vertrekken we altijd op tijd, de A2 tussen den Bosch en Utrecht bleek afgesloten. We hadden de extra reistijd hard nodig en konden meteen aan de bak, Danny de manager had de tafel al klaargezet.

Het leuke in Amsterdam is dat je ook heel veel in het Engels mensen moet aanspreken. Daar kwamen de meiden snel achter, maar ook dat was geen probleem. De Jumbo City is echt een mooi concept: Veel is koelvers en een deel La Place, en maar een heel klein deel DKW, dus we mogen van geluk spreken dat we daar zijn komen te liggen. Danny had het gewoon op eigen initiatief in de winkel opgenomen en sinds dat onze dim sum er ligt verkopen ze gemiddeld al 40 verpakkingen per week.

Los van het feit dus dat het een kleine vestiging was is Dim sum Point daar in ieder geval succesvol. Ook gaven veel klanten/ bezoekers al aan dat ze onze dim sum al op voorraad in hun diepvries hadden liggen.

Het was een succesvolle promo en we zijn weer van harte welkom om terug te komen.

Lees ook het volgende bericht: Dim sum promo team komt naar Jumbo toe!

Chinese hapjes

snelle bereiding & hoge kwaliteit: perfect voor de westerse markt

Dim sum zijn gefrituurde en gestoomde hapjes uit de zuidelijke Chinese eetcultuur. Ze worden vandaag de dag overal ter wereld gegeten. De betekenis van Dim sum, 'hapjes uit het hart, geeft aan dat het bij deze kleine lekkernijen eigenlijk om verfijnd comfort food gaat.

Heeft u vragen?


klantenservice@dimsumpoint.nl

Nieuws