Nieuwe trend

Populair in Nederland

Zoals al eerder elders op deze site aangegeven is de wereldwijde populariteit van dim sum hoofdzakelijk te danken aan de vele Chinatowns in de wereld. We kennen allemaal wel de bekende Chinatowns in New York, San Francisco, Bangkok en Londen die allemaal ook een toeristische trekpleister zijn. In het Verenigd Koninkrijk (Engeland) is dim sum ondertussen zo populair dat het niet meer weg te denken is in de Engelse supermarkten!

In foodtrends zijn wij als Nederland ook eerder een volger op de mondiale markt dan een trendsetter. Maar als we naar Amsterdam kijken, wat vaak weer vooroploopt als het om Nederland gaat, is daar toch een trend ingezet van allerlei dim sum concepten, oriënteer jezelf maar eens op Tripadvisor

Dim Sum Point

Dim sum point stelt iedereen in Nederland, ook waar geen dim sum horeca concept gevestigd is, in de gelegenheid om kennis te maken met de allernieuwste foodtrend. We hebben een assortiment samengesteld van de twee meest gangbare en populaire dim sum, namelijk sieuw mai en ha kau.

Bereiding

Gemakkelijk thuis klaar te maken in een stoommandje, stoompan of stoomoven. Heb je geen van deze genoemde stoom-hulpmiddelen, dan laat het onderstaande filmpje zien hoe gemakkelijk je onze dim sum ook kan klaarmaken.

 

Gezonde levensstijl

Onze dim sum sluiten perfect aan bij de huidige trend van een gezonde levensstijl en gezond eten. Dim sum Point maakt de dim sum met pure ingrediënten en geen onnodige toevoegingen en/of smaakversterkers.

 

Onderdeel van