Onze dim sum kopen bij Jumbo
23-01-2022

Omdat we heel veel vragen krijgen over het assortiment beleid van de diverse Jumbo Supermarkten, weiden we er een uitgebreid blog aan.

Omdat Jumbo met 687 vestigingen de op-een-na grootste supermarktketen van Nederland is, zijn we ontzettend blij dat Jumbo hoofdkantoor ons in het assortiment heeft opgenomen. Jumbo laat zijn franchisenemers en bedrijfsleiders wel vrij in hun assortiment keuze, zodoende hebben niet alle Jumbo Supermarkten onze dim sum in hun diepvrieskasten liggen. Is dat ook het geval bij jou favoriete Jumbo, dan hebben wij een aantal suggesties om ze daar in het assortiment op te laten nemen.

Suggesties

  • Je attendeert de DKW-manager, de filiaalmanager of de eigenaar op jouw probleem, “Ik wil graag dim sum van Dim Sum Point kopen, maar jullie hebben dat niet in het assortiment”. Je geeft aan dat je begrepen hebt dat het heel makkelijk te bestellen is via het eigen bestelsysteem van Jumbo.
  • Onze dim sum staan in de SAP groep DV SNACKS en hebben de volgende productcodes: 270360 voor ha kau en 270362 voor sieuw mai.
  • Omdat Jumbo de zogenaamde “7 zekerheden” hanteert, dat zijn 7 zeer klantvriendelijke stelregels, kan je volgens zekerheid 3 altijd een beroep in de winkel of online doen, met het verzoek een product in het assortiment op te nemen.
  • We raden ook aan om de lokale Jumbo op hun social media kanalen aan te spreken.
  • Je kan ook een mailtje naar hun klantenservice sturen

Online bestellen

Als laatste troef attenderen we je op het online bestelsysteem van Jumbo. Je kan in het menu uiteindelijk kiezen om je bestelling op te halen bij een Pick up Point of nog gemakkelijker, je laat ze gewoon bij je thuis bezorgen!

Extra hulp!

Als je het bovenstaande allemaal geprobeerd hebt en nog geen dim sum van Dim Sum Point via een Jumbo Supermarkt thuis hebt, neem dan gewoon met onze klantenservice contact op, dan kijken wij hoe we je verder kunnen helpen!