Ambassadeurs

We vinden het fijn om te melden dat we een zeer actieve groep fans, brand advocate oftewel ambassadeurs hebben. We hebben een zeer intensief online contact wat ook al geresulteerd heeft in informele fysieke ontmoetingen.

Onze ambassadeurs posten regelmatig leuke dim sum foto’s op hun social media platformen en wisselen onderling kook-, social media-, en zelfs ondernemerstips uit. Het ambassadeurschap wordt door iedereen op hun eigen manier ingevuld, één ding hebben ze echter met elkaar gemeen, de liefde voor lekker eten!

Ben jij ook geïnteresseerd om ambassadeur te worden? Schroom dan niet om je op te geven via klantenservice@dimsumpoint.nl

 

We stellen onze ambassadeurs voor:

Onderdeel van

Marjoleine

Al jaren droomde ik van mijn eigen creatieve bedrijf, dus ging ik er enkele jaren geleden helemaal voor!  Ik ben Marjoleine de Hoog, geboren in 1985, een heel goed wijnjaar, al hou ik ook erg van muntthee

Creatief bezig zijn, bakken, koken, eten, mijn moestuintje, daar word ik het gelukkigst van.  Dus kook, bak en knutsel ik er op los. Ik hoop anderen blij te kunnen maken met mijn ‘knutsels’ en te inspireren met mijn kookkunsten en andere ideeën.

Sinds kort ben ik ambassadeur van de Dim Sum Club. De Dim Sum lekkernij, maak ik in allerlei gerechten, maar ook weleens als tussendoortje.

Het is toegankelijk voor iedereen, makkelijk te bereiden en in bijna elke supermarkt door heel Nederland te koop!  Daarnaast vind ik Olivier een super enthousiaste man, die met veel passie en humor de heerlijke Dim Sum van zijn vrouw Ming, verkoopt. Na een keileuk telefoongesprek met Olivier was ik gelijk om, en de volgende dag was ik al ambassadeur!

Instagram

Lizzy

Hoi! Ik ben Lizzy, een food fotograaf, stylist en recept ontwikkelaar uit Amsterdam. Ik geniet ontzettend van het creatieve proces van koken, stylen en uiteraard het vastleggen van eten op beeld voor diverse klanten. In mijn vrije tijd speel ik gitaar, bezoek ik musea's en hou ik ontzettend van reizen. Daarbij ga ik natuurlijk in ieder land op zoek naar de lekkerste lokale specialiteiten. Als ambassadeur van Dim Sum Point hoef ik in ieder geval niet ver van huis te gaan en haal ik de smakelijkste Aziatische hapjes makkelijk in huis.

Instagram

Jessie

Ik ben Jessie, een geboren en getogen Eindhovense en een echte bourgondiër in hart en nieren. Op mijn platform Brunchchick blog en vlog ik dagelijks over de leukste, lekkerste en hipste ontbijt-, brunch-, lunch-, en diner hotspots waar je geweest moet zijn.

Sinds kleins af aan werd de liefde voor eten bij mij er al met de paplepel ingegoten. Ik kom uit een Indonesische familie waar eten een
centrale rol speelt. Ik was vaak bij mijn grootouders en leerde daar al op vroege leeftijd de fijne kneepjes van het Indonesisch koken. Op een stoel hing ik middagen met mijn neus boven de pannen en een lepel in mijn hand om te proeven. Ook is mijn familie enorm reisgek, waardoor mijn smaakpapillen al op vroege leeftijd wat gewend waren.

Het is altijd een droom van mij geweest om iets met eten te gaan doen in mijn carrière. In mijn ogen is niets zo leuk als de hele dag schrijven over alles wat met eten te maken heeft en mijn passie en liefde voor de culinaire wereld te delen met een publiek. Inmiddels ben ik al dik 3 jaar actief als Brunchchick en zie ik mezelf over 5 jaar door heel Nederland bloggen en vloggen. Dream big, right?!

Sinds kort mag ik mezelf ambassadeur van Dim Sum Point noemen. Super leuk om me aan te sluiten bij zo'n leuke groep foodies met een liefde voor dim sum! Ook zal ik eigenaar Olivier gaan ondersteunen met de Instagram van Dim Sum Point en nóg meer mensen in Nederland fan maken van deze heerlijke Aziatische snack.

Marcel

Mijn naam is Marcel Philippe Driesenaar, ik ben 51 jaar en geboren in Harderwijk. Ik ben woonachtig in Den Helder.

Ik ben afgelopen jaar begonnen als zzp er en werk onder andere als overkoepelend keukenmanager voor Beachclub Texel, Beachclub Sunsea  en Beachclub Twenty. Het is geweldig om op het strand te werken, Het werken met verschillende teams en daar een eenheid van te maken geeft mij grote voldoening.
Ik wil ervoor zorgen dat de gasten het naar de zin hebben en met een tevreden gevoel de deur uitgaan. Ik hou er van om mooie gerechten op tafel te zetten.

De inspiratie voor de nieuwe gerechten haal ik uit de verre reizen die ik heb gemaakt, koken is namelijk mijn grootste hobby.

Een ander onderdeel  van mijn bedrijf Cookingandmore2 is private dining. Ik organiseer etentjes/feestjes bij mensen thuis. Of het nu een luxe diner of een uitgebreide bbq is, je kunt bij mij terecht. Veel van mijn creaties kun je vinden op mijn instagram site cookingandmore2

Chris

Hey mijn naam Chris Kuiper, geboren en opgegroeid op het prachtige eiland Texel. 

Ik ben op mijn 14e al begonnen met werken in de horeca en ben nu 38 jaar.
Ik ga nog steeds met plezier naar mijn werk want wat is er nou mooier dan mensen gelukkig maken met lekker eten.
Ik ben werkzaam op een strandpaviljoen op Texel en gespecialiseerd in groepen zoals bruiloften en bedrijfsfeestjes.
We maken er steeds een mooi feest van.
Op mijn Instagram @bbq_food_buffet is dan ook te zien wat wij allemaal aanbieden.

Ik ben getrouwd met een Filipijnse vrouw en hebben een prachtige dochter van 3.
We houden van de Aziatische keuken, want eten doe je namelijk samen en daar staat Dim sum voor mij uiteraard ook op het lijstje.

Samen eten en genieten

Brigitte

Ik ben Brigitte, 45 jaar getrouwd met Patrick. Wij hebben 4 kinderen, dus het is hier vaak een gegeven drukte. Ik ben werkzaam als jeugdzorgwerker op een Uitwijkhuis en werk met jongeren tussen de 15 en 23 jaar en met jongeren met een baby.

Ik ben gek op sporten en lekker eten, een geweldige combinatie. Ik probeer mijn gezin, maar ook mijn werk, mee te nemen in mijn ontdekkingsreizen naar nieuwe smaken en gerechten. Meestal zijn ze enthousiast.
Ook dim sum wordt enthousiast ontvangen en serveer ik graag met een salade, pittige komkommer of verse groentes.

Voor meer over mij, kijk eens op mijn Instagram!

Vivian

Hi lekkerbek (of mag ik je al Dim Sum lover noemen?), Leuk dat je bent beland op de website van Dim Sum Point. Mijn naam is Vivian en op Taste by Vivian neem ik je mee op ontdekkingsreis langs een rijke variatie aan eenvoudige maar ook zeer creatieve recepten, met dat verrassende vleugje verfijning en een flinke dosis liefde, die elk gerecht tot een groot feest maken. Ook vind je hier de leukste borrel- en culi-tips, interviews met bijzondere mensen uit de culinaire wereld, adresjes om te eten, te proeven en om de lekkerste ingrediënten te halen.

Sinds een aantal maanden ben ik ambassadeur van Dim Sum Point. Dim Sum staat voor mij voor verbinding en deze heerlijke ‘hapjes uit het hart’ doen het dan ook erg goed op tafel tijdens een gezellig diner met vrienden. Ik ben erg trots op onze club van mede-ambassadeurs die Olivier zorgvuldig bij elkaar heeft gebracht. Ook hier staat verbinding voorop en bijna dagelijks delen we leuke tips, lekkere recepten en andere fun facts over onze gezamenlijke passie: lekker eten. Meer weten? Volg mij en mijn mede-ambassadeurs dan via onze socials. Mee op culinaire ontdekkingsreis? Check mijn Instagram @tastebyvivian of blog www.tastebyvivian.com.

Sabrina

Ik ben Sabrina van Sabrinafoodlicious, werkzaam als administratief medewerkster, moeder van twee geweldige zoons, en sinds mijn 8e heb ik mijn passie voor koken ontdekt. In mijn vrije tijd ga ik graag kijken bij handbal en voetbal van onze jongens en daarnaast, sta ik zoveel mogelijk in de keuken, om te bakken en te koken, waar ons gezin dan altijd van mee kan genieten. Ik heb ook nog een jaar in de horeca gewerkt naast mijn huidige baan om te zien hoe het is om mensen die glimlach te schenken die ik vaak zelf krijg als ik uit ga eten. Sinds kort mag ik mij ook ambassadeur noemen van Dim Sum Point. Ik hoop de mensen mee te nemen in mijn wereld van lekker eten, en vooral met elkaar daarvan genieten.

Instagram

Laise

Mijn naam is Laise Sanches. En ik hou van creatief bezig zijn. Zowel op het podium als in de keuken. 

Toen wij 2 jaar geleden de lockdown in waren gegaan, heb ik meteen mijn tweede passie het leven in geblazen. Be Healthy By Laise staat voor gezondheid, gezelligheid en community. 

En Olivier heeft mij er in deze manier ingerold. 

Dim Sum betekend voor mij connecties leggen met andere mensen en liefde delen. En iedereen weet dat liefde door de maag gaat. 

 

Instagram: @laisesanches @behealthybylaise

Sanne

Hoi! Mijn naam ik Sanne, 24 jaar jong en ik werk als diëtist in het Sint Antonius Ziekenhuis te Utrecht. Afgelopen zomer heb ik mijn Master in Gezondheidswetenschappen gehaald. Als hobby ben ik mijn instagramkanaal en blog @geniet.met.san gestart. Met veel plezier deel ik hier mijn favoriete hotspots en recepten. Ik vind het super leuk om met voeding bezig te zijn. Waarschijnlijk denk je bij een diëtist aan iemand die altijd bezig is met gezond eten, nou bij mij in tegendeel. Ik vind dat je moet kunnen genieten van eten, op een verantwoorde manier. Dit wil ik dan ook uitdragen in mijn ambassadeursbijdrage van Dim Sum Point! Dus geniet jij lekker met me mee van deze heerlijke snacks? 

Anouska

Ik ben Anouska, 28 jaar en woon in Nieuwegein (dichtbij Utrecht). Ik werk als research analist in het laboratorium. Als ik niet aan het experimenteren ben in het lab ben ik dit wel in de keuken. Het liefst kook ik iets van de Aziatische keuken, vandaar dat ik ook zo blij ben dat ik ambassadeur ben van Dim Sum Point. Een specifiek favoriet gerecht heb ik dan ook niet echt, maar okonomiyaki, ramen-dumpling soep, ravioli en een hartige taart staan hoog op mijn lijstje.

Ongeveer twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn instagram foodbyanous. Het doel van mijn instagram is om meer mensen te laten zien hoe lekker en leuk het is om te experimenteren in de keuken. Zelf vind ik het heerlijk om uiteten te gaan en deel dit maar al te graag met mijn volgers.

Shannah

Ik ben Shannah, 31 jaar oud & ik woon in Hilversum. In augustus 2021 heb ik nog een schepje bovenop mijn obsessie met lekker eten gedaan en ben ik gestart als food blogger. Online kun jij mij vinden onder de naam: Just Gimme Fries, waar ik graag recepten deel voor écht comfort food.
Met Indische familie aan mijn moeders kant heb het geluk multicultureel te zijn opgegroeid. Dit zie je dan ook zeker terug bij mij in de keuken. Thuis eet ik het liefst Aziatisch en voor mijn recepten experimenteer ik graag met een fusion tussen de westerse & Aziatische keuken. De hapjes van Dim Sum Point komen daarbij voor mij ook altijd goed van pas!

Pleun

Hoi, ik ben Pleun! Een foodie in hart en nieren die het koken en lekker eten letterlijk met de paplepel ingegoten heeft gekregen.Met een moeder die kookt als de mijne zou je eigenlijk nooit uiteten hoeven te gaan. Maar toch is dat ook een van mijn favo hobbies.

Kortom, van alles wat met eten te maken heeft gaat mijn hart sneller kloppen. Daarom startte ik mijn instagram platform @Goodfoodwithpleun Hier post ik wekelijks nieuwe recepten, tips voor leuke tentjes en mijn leven in food foto’s.

Daarnaast werk ik fulltime als eventmanager, hier kan ik mijn passie voor evenementen en organiseren goed kwijt.

Sinds kort ben ik daarnaast dus ook ambassadeur van Dim Sum Point! En dat vind ik geweldig. De heerlijke dim sum van dim sum point maken me altijd vrolijk. Of je ze nu gebruikt als voorgerechtje, verwerkt in een hoofdgerecht of als een snack, je zit altijd goed!

 

Paula & Sander

Wij zijn Paula & Sander en zijn geboren en getogen in Groningen.

Ons zoontje van 3 jaar heeft nu al dezelfde passie als ons, en dat is koken!

Beide zijn wij werkzaam in de horeca, Paula als restaurant manager en Sander als eventmanager.

Als wij vrij zijn bevinden wij ons bijna altijd in de keuken om heerlijke gerechten te bedenken en te maken. Daarnaast gaan wij ook graag uit eten en hoe unieker hoe beter! Je maakt ons erg blij met een meerdere gangen verrassingsmenu met begeleidende wijnen.

Ook reizen doen wij erg graag en zijn altijd erg benieuwd naar de keuken van een land. Zo zijn wij al naar Thailand, Taiwan, Indonesië, Singapore, Dubai, Mexico, Cuba en ongeveer heel Europa geweest. Op vakantie proberen wij altijd zo lokaal mogelijk eetgelegenheden te vinden want de smaken en gerechten zijn veel authentieker dan aan een drukke toeristische straat.

Al bijna 1,5 jaar geleden kwamen wij in contact met de eigenaar van Dim Sum Point en zijn wij ambassadeur geworden. Wij vinden dim sum heerlijk en het staat hier regelmatig op tafel. Ook maken wij deel uit van de dim sum community waarin allerlei verschillende mensen zitten met dezelfde liefde en dat is voor eten, er is een app waarin alle ambassadeurs met elkaar communiceren en ideeën & creaties delen.

 

Benieuwd naar onze recepten en creaties? Kijk eens op onze Instagram!

https://www.instagram.com/pshousekitchen/

Marit

Ik ben Marit Geijs, getrouwd, 49 jaar en mijn man en ik hebben een dochter van 17 en zoon van 14.

Al van jongs af aan ben ik een liefhebber van eten en met name van de Aziatische keuken. In mijn puberjaren had ik een Chinese vriendin en van haar moeder leerde ik wat basisvaardigheden van de Chinese (meer specifiek: Kantonese) keuken. Met mijn vriendin en haar Chinese vrienden en familie gingen we vaak dim sum eten in Eindhoven, Arnhem, Utrecht en Amsterdam. Geweldig vond ik dat altijd, de lekkerste gerechtjes en hapjes kwamen op tafel. In die tijd was dim sum echt nog heel onbekend onder Nederlanders, de laatste jaren is het echt ineens zoveel bekender geworden en dat vind ik superleuk.

Zelf ben ik in een vorige huwelijk met een Indo ook steeds bekender geraakt met de Indische/Indokeuken. En daar ben ik me de laatste jaren steeds meer in gaan verdiepen. Sinds een klein jaar kook ik dan ook eens per week Indische afhaalmaaltijden vanuit huis. Soms wissel ik eens af met een Thais menu of Surinaams maar over het algemeen zijn het Indische gerechten.

Sinds een aantal maanden ben ik ambassadrice van Dim Sum Point, gezien mijn eerdere ervaringen met de Chinese keuken hoef ik, denk ik, niet uit te leggen waarom….

Instagram

Luuk

Ik ben Luuk van der Rijt, 24 jaar en afgestudeerd Food Innovator. Ik ben op dit moment bezig met mijn twee startups: Custom Brand Stamp en Pearl’s Cocktailparels. Op die manier probeer ik extra beleving naar de horeca te brengen. Ik ben ambassadeur geworden van Dim Sum Point om zo binnen mijn netwerk Ming & Olivier te kunnen helpen en hun super producten meer onder de aandacht te brengen!

Instagram

Cindy

Mijn naam is Cindy, 35 jaar oud, getrouwd en moeder van twee zoons. Wij wonen in Haarlem en ik werk als accountmanager.
Wij zijn dol op lekker eten en vooral de Aziatische keuken is hier favoriet. We eten bijna wekelijks dim sum en toen ik dit ambassadeurschap voorbij zag komen dacht ik gelijk “dit is iets voor mij”!
Mijn instagramaccount is CND_fitjourney, die ik gestart ben om weer fit te worden en als stok achter de deur. Daarnaast hoop ik anderen hiermee te inspireren. Je ziet dan ook veelal trainingen en eten voorbij komen.
Hopelijk kan ik mijn volgers hiermee inspireren ook te gaan genieten van Dim sum.

https://www.instagram.com/cnd_fitjourney/

Nadia

Ik ben Nadia, born in the 80’s, moeder van 2 eigenwijze kids, leerkracht en gek op sporten en eten. Omdat het hele gezin graag en veel sport, vind ik gezond eten belangrijk. Ik sta graag in de keuken, regelmatig met hulp van de rest van het gezin. Ik let er op dat hetgeen we eten vooral voedzaam is en probeer onze kinderen het belang hiervan mee te geven. Uiteraard smullen wij zo nu en dan ook van een lekker stuk chocolade of een heerlijk frietje met een snack. Borrelplankjes behoren tot een van mijn specialiteiten 

Wij koken thuis zeer veelzijdig: Van Italiaanse pasta tot Griekse moussaka en van Indonesische nasi tot Hollandse erwtensoep. Ook de Antilliaanse roots van mijn man drukken zo nu en dan een stempel op wat er tafel komt. Dat maakt dat wij en onze kinderen (bijna) alles lusten en graag van alles proberen. Toen ik werd gevraagd om ambassadeur te worden van Dim Sum Point hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Inmiddels komen deze heerlijke hapjes regelmatig op tafel en vinden we steeds meer mogelijkheden om ze te combineren met andere lekkere gerechten.

Instagram

Lajenda

 

Hoi, Ik ben Lajenda en mijn leven draait om eten. Ik heb 2 hele lieve katten (Ducky en Melove) en een lieve vriend die ook ontzettend gek is op lekker eten en ook nog eens op mij! Je kunt van alles doen voor het slapengaan, maar ik ben dan vooral bezig met wat ik ga koken de volgende dag. Deze reis begint elke dag weer opnieuw bij het opstaan. Van het internet afstruinen naar heerlijke recepten, alle marktkraampjes bij langs gaan, het koken en natuurlijk het opeten. Elk aspect van eten maakt mij HAPPY. Op de vraag of ik een favoriete keuken heb, kan ik geen antwoord op geven. Ik vind namelijk echt alles lekker. Van heerlijke eigen gefabriceerde Mexicaanse burrito’s, zelf gemaakte Italiaanse ravioli tot aan Japanse Gyoza’s! Het zal je dan ook niet verbazen dat ik gek ben op verre reizen.

Ik heb een Instagram account waar ik alles wat ik maak op post @lajs_happy_food en via dit account kwam ik een tijdje geleden bij het account van Dim Sum Point terecht. Ik raakte erg geïnteresseerd in wat Dim Sum Point doet en heb contact gezocht. Nog geen halfuur later had ik Olivier al aan de telefoon en hebben we een heel leuk gesprek gehad. Gezellige man om mee te kletsen! We waren er over uit, ik zou goed in het ambassadeurs team passen. Daar ben ik erg trots op en dit doe ik met heel veel plezier, want deze Dim Sum is echt TOP! 

Sandy

Heyhey allen ik ben Sandy en ik woon in Almelo. Maar geboren en getogen in Enschede, Twente. Werk al jaren op administratief gebied.

Ik ben dol op lekker eten en ook het koken ervan voor fam en vrienden. Ook soms voor kennissen en groepen maar puur hobbymatig niets professioneel. Good food is a good mood!

Vooral de Aziatische keuken; Chinees, Vietnamees, Thais, Indisch, Indiaas,Srilankaans, Pakistaans,Afghaans maar ook surinaams,hindoestaans, italiaans,spaans en portugees eten kan ik erg waarderen.

Naast koken en dit delen op social media houd ik ook van mijn nagels laten doen met eigen ideetjes, makeup, lezen, wandelen, films en series kijken en reizen. Het liefst naar ZuidOost-Azië. Thailand,Maleisië en Vietnam al kunnen afstrepen maar nog genoeg op mijn lijstje staan.

Ik volgde Dimsumpoint al een tijd op instagram. Ik kocht dimsum van dit merk bij de jumbo almelo maar ineens werd het niet meer aangeleverd. Dus toen Olivier mij benaderde om ambassadeur te worden twijfelde ik niet. Wilde ook graag helpen. En ook gezellig en leuk om bij deze dimsumcommunity te horen! 

Isis

Hi! Ik ben Isis van Andel (ies), 21 jaar en ik kom uit het altijd gezellige Brabant (Veghel). Momenteel studeer ik de master marketing management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Als klein kind hield ik al van bakken, deze hobby is in mijn studenten tijd overgeslagen tot koken. Bijna elke dag zorg ik ervoor dat er voor mij en mijn huisgenootjes weer een heerlijke maaltijd op tafel staat. Ik hou ervan om nieuwe receptjes, ingrediënten, en kookstijlen te ontdekken en the creëren. Dit leg ik natuurlijk allemaal vast op Instagram & TikTok, waar ik dagelijks mijn (al zeg ik het zelf) heerlijke creaties deel. Nadat de foto’s zijn gemaakt kan alles heerlijk op gesmikkeld worden, dat is ook een van mijn hobbies, lekker eten. Mijn favoriete maaltijd is een lekkere borrelplank met allemaal kleine hapjes en gerechtjes van over de hele wereld!

In het afgelopen jaar heb ik de Aziatische keuken helemaal ontdekt en ben ik verliefd geworden op mijn stoommand (Tip! Ren nu naar de toko als je die nog niet hebt want het is geweldig). Hierdoor heb ik ook kennis gemaakt met Dim Sum, en oh my god, zo lekker! Het liefst eet ik ze met een beetje chili olie en een dipsaus van sojasaus, rijst azijn, bosui & sesam zaadjes. Ik ben trots om ambassadeur van Dim Sum Point te zijn & lekkere dim sum receptjes te bedenken en maken.

Xx ies

PS. Ik ben team-koriander, zo lekker!
Insta: https://www.instagram.com/iesfoodlife/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@ishapeesha

Renske

Ik ben Renske, forever 28 en mama van een koningskoppel. Tevens de vrouw van mijn surinaamse rots in de branding. En is surinaams koken hier een favorietje.

In bezit van een koks diploma en de benodigde horeca papieren. Op dit moment werkzaam als voedingsassistente en bezig met de opleiding voedingsdeskundige.

Sinds juli 2020 mijn eigen instagran pagina om mensen te inspireren met eten en recepten. En om mensen te laten zien dat lekker eten niet altijd uren in de keuken betekent. Via deze weg ben ik ook met dim sum (olivier) in contact gekomen. En behoorde ik tot de 1ste ambassadeurs van dim sum point.

Instagram: @koken_metliefde

Frank

Mijn naam is Frank, 35 jaar en ben als freelance chef en op Instagram actief onder de naam Los Food. Als chef werk ik op diverse plekken, van koken voor de cast & crew in een artiestenfoyer tot fine-dining en alles wat ertussen zit. Daarnaast produceer ik electronische muziek en treed hiermee ook op onder de alias Frenquency. Ik heb van mijn beide passies mijn werk kunnen maken! Met mijn liveset met eigen muziek heb ik ook al veel kunnen touren over de wereld, o.a. Japan, Thailand, Indonesië, Australië en Europa! 

De Aziatische keuken is echt mijn favoriet. Of het nu gaat om de Japanse, Koreaanse, Cantonese of Indonesische keuken, ze zijn allemaal even smaakvol en gevarieerd! Zelf hou ik er erg van mijn eigen draai te geven aan mijn smaak herinneringen en verschillende smaakcombinaties en technieken met elkaar te kruisen. Overigens is het niet zo gek dat ik hou van Aziatisch eten en koken; mijn opa en oma zijn beiden geboren in Jakarta en hebben er jaren gewoond. Ondanks dat je het niet ziet aan mijn uiterlijk heb ik dus wortels  in Azië!

Dim Sum Point heeft geweldige gestoomde hapjes waar je geen genoeg van kan krijgen. De smaken van Olivier en Ming brengen me terug naar Hong Kong waar ik heen reisde een paar jaar geleden! De producten en de makers van Dim Sum Point kan ik dus niet anders dan supporten en een warm hart toedragen en dat doe ik dan ook graag als ambassadeuršŸ¤ŽšŸ„Ÿ! 

Instagram: 
@losfood en @frenquency86


Benieuwd naar mijn muziek? 
Linktr.ee/frenquency 

Iris

Hoi! Mijn naam is Iris, 25 jaar en woonachtig in het Noorden van het land. Ik ben dol op koken, (on)gezond eten & sporten. Met mijn makkelijke en originele recepten hoop ik anderen te inspireren meer te gaan koken & bakken. Als ik het kan maken, kan jij het ook! In het dagelijks leven ben ik werkzaam als marketeer, social media is dus helemaal mijn ding!

Als ambassadeur van Dim Sum Point vind ik het leuk om lekkere recepten te bedenken met dim sum zodat jullie deze ook thuis kunnen maken! Zie ik je op mijn Instagrampagina

Clem

Hoi! Mijn naam is Clemence Ching, 22 jaar en sinds kort bewoner van Rotterdam. Vanaf jongs af aan ben ik al opgevoed met de lekkerste kookkunsten van mijn moeder. Met het geluk dat ik van haar kan leren en dit mee kan nemen in mijn studentenhuis. Ik vind het leuk om te improviseren en te experimenteren met nieuwe recepten. Naast dat ik van lekker eten kan genieten, houd ik mij in het dagelijkse leven bezig met mijn studie Leisure & event management en werk ik op een kinderopvang.

Als ambassadeur van Dim Sum Point ben ik het meest blij met ons als team. Vanuit verschillende plekken in Nederland hebben wij het geluk dat we met elkaar kunnen communiceren. Olivier heeft de meest creatieve en liefdevolle mensen bij elkaar gebracht.

Instagram: Cclemencej  Dimsumclub.eu

Samantha

Als één van de dim sum point ambassadeurs zal ik mij even voorstellen.Mijn naam is Samantha en ik ben - komt dat even goed uit - dol op dim sum.
Daarom hoefde ik er helemaal niet lang over na te denken toen Olivier Ching (oprichter van dim sum point) mij vroeg of ik ambassadrice wilde zijn. 

De dim sum Ha kau zijn mijn favoriet. Deze garnalen dim sums zijn ideaal om een heerlijk en snel hapje op tafel te zetten. Helemaal top voor als je onverwachts bezoek krijgt maar Hé! ook superlekker voor als je alleen series wilt bingewatchen op Netflix.

Op instagram kun je mij vinden op samanthaskitchenn. Hier deel ik met veel plezier en passie mijn gerechten met recepten.

Ik heb een brede smaak en voel mij in elke wereldkeuken wel thuis, you name it en ik kook het.
Mijn 3 favoriete keukens zijn Marokkaans, Surinaams en Italiaans. Maar een lekkere andijviestamppot of erwtensoep zet ik ook zo op tafel.

Daarnaast ben ik ook dol op fotograferen. En dat komt weer goed van pas bij het laten zien van mijn creaties op instagram.