Jumbo Supermarkten

Onze dim sum producten zijn in het assortiment van de verschillende Jumbo concepten opgenomen. Zo zijn we te vinden bij de reguliere Jumbo Supermarkten, bij Jumbo Foodmarkt en Jumbo City.

Tevens zijn we in het online assortiment van jumbo.com opgenomen. Het online boodschappen doen is gemakkelijk en helemaal van deze tijd.

Online bestellen?
Bestellen kan eenvoudig via deze button:
Online bestellen Jumbo

Wat te doen bij een Jumbo Supermarkt waar ze onze dim sum producten nog niet in het assortiment hebben?
De meeste Jumbo Supermarkten bepalen voor een groot gedeelte zelf wat ze in hun assortiment opnemen, zo kan het zijn dat je mis kunt grijpen.

Spreek dan de (DKW)manager of de eigenaar aan met de vraag dat je graag onze dim sum bij zijn supermarkt wilt kopen. Normaal gesproken zijn ze genegen om onze dim sum voor jou te bestellen, zeker als je ze helpt met de productcodes welke in de SAP groep DV SNACKS staan, 270360 voor Ha Kau en 270362 voor Sieuw Mai, die ze moeten gebruiken in hun bestelsysteem.

TIP! Spreek Jumbo Supermarkten ook op hun (lokale) sociale media platformen aan om onze dim sum producten in hun assortiment op te nemen.
Jumbo Facebook
Jumbo Instagram

Valk Versmarkt Voorschoten

Is een prachtige verswinkel met een eigen vlees-, vis-, kaas-, koffie-, brood-, wijn- en groenteafdeling.  Bij de beleving van de verswinkel hoort ook het proeflokaal Mimi waar de producten van de versmarkt genuttigd kunnen worden.

Valk Versmarkt is te vinden aan de Veurseweg 214 te Voorschoten, dat is nabij het oudste en eerste hotel van Van der Valk, Hotel De Gouden Leeuw.